Alles over PHP

Complexe logica kunt u gemakkelijk binnen uw website implementeren met de scripttaal PHP. Het is een laag die niet altijd voor de gebruiker zichtbaar is maar wel een belangrijke laag. Op een intelligente manier kan er met PHP zinvolle HTML worden gegenereerd. Een goede motor zoals PHP achter de website is van groot belang. Men kan naast PHP ook kiezen voor bijvoorbeeld Ruby on Rails of Java onder de motorkap.

Vaak kunt u direct aan de slag met PHP bij uw hosting provider. Het is een extra reden om voor PHP te kiezen als ontwikkelomgeving. Zo kunt u zich compleet op bijvoorbeeld het inbouwen van een inlogsysteem PHP concentreren.

Dat PHP niet zo heel lastig is om te leren vinden veel ontwikkelaars fijn. En zo kunt u best ver komen met bijvoorbeeld het ontwikkelen van een PHP gastenboek zonder dat u veel ervaring heeft. Tevens kunt u van allerlei PHP frameworks gebruikmaken om het leven als PHP programmeur nog makkelijker te maken.

Tenslotte is het gebruik van PHP volledig gratis. Men kan het verder op alle grotere besturingssystemen gebruiken voor web development.
Free Web Hosting