Een uitgebreide portaal website vormgeven

Voor linkbuilding is een eigen startpagina website uiterst handig. Een dergelijke website wordt ingedeeld in een aantal dochterpagina’s. Een startpagina website kan zo behoorlijk uitgebreid zijn.

Op een startpagina kunt u naast gewone links ook affiliate links kwijt. U kunt met zo een link verwijzen naar producten van een derde partij. U verdient bij affiliate marketing aan de commissies die u per verkoop van een product ontvangt. Voor affiliate marketing kunt u naast gewone links ook affiliate banners gebruiken.

Een script voor het ontwikkelen van een dergelijke website vindt men via een link in het artikel startpagina script. De website van de verkoper van het script bevat de benodigde documentatie. Alle informatie over het gebruik van het script is in deze handleiding te vinden.

Per individuele startpagina kunt u de zoekwoorden en een beschrijving invoeren. U doet dit met behulp van het beheerpaneel. De door u ingevulde meta gegevens worden door het script in de juiste vorm aangeboden aan de zoekmachines. Bij elke dochterpagina kan een subdomein gekozen worden. Op een dochterpagina kunt u meerdere rubrieken plaatsen. Binnen deze rubrieken kunt u zowel gewone links als widgets plaatsen. Zo is er een widget waarmee u het laatste nieuws kunt toevoegen aan 1 of meer dochterpagina’s. Of een lijstje van de dochterpagina’s die als laatst op de website zijn aangemaakt. Zo een widget kan bijvoorbeeld op de voorpagina geplaatst worden.

U kunt naast het toepassen van affiliate marketing ook Google Adsense op uw startpagina website plaatsen. U kunt de beheeromgeving gebruiken om banners toe te voegen die op alle dochterpagina’s zichtbaar zullen zijn.
Free Web Hosting