Realiseer makkelijk een eigen portaal website

Een startpagina website kan met een daarvoor bedoeld PHP script worden gerealiseerd. U hoeft geen mappen op het webhostingpakket aan te maken voor de dochterpagina’s van uw website. Alle pagina inhoud van alle pagina’s wordt opgeslagen in de database. Centrale code bekijkt welk deel van de website wordt opgevraagd en zorgt ervoor dat de juiste content naar de browser van de bezoeker wordt gestuurd.

Wilt u zelf een startpagina website die werkt op de hierboven vermelde manier? De links op Een uitgebreide portaalsite runnen leiden uiteindelijk naar de website van de aanbieder van dit handige PHP script. U kunt op diverse wijze de betaling voor het script verrichten. De download link is ook opgenomen in een afzonderlijk e-mailbericht dat u zult ontvangen. Op een later tijdstip een nieuwe versie van het script downloaden is mogelijk.

Tijdens het toevoegen van een dochterpagina mag u kiezen tussen 3 en 4 kolommen. Dit kan per individuele dochterpagina worden ingesteld. Binnen deze kolommen maakt u rubrieken aan. U kunt zowel links als widgets in een rubriek plaatsen.
Free Web Hosting