Uw eigen webshop maken

Ziet u wat in de mogelijkheid om via een webwinkel online uw producten te verkopen? Wanneer u een PHP script gebruikt, is het niet heel lastig om uw eigen webshop te runnen. Een webwinkel beginnen kan eenvoudiger zijn als u een kant en klaar webwinkel script gebruikt. De pagina php webshop bevat daar informatie over. De website van de aanbieder is heel gemakkelijk via de links te bereiken. U kunt van verschillende betaalproviders gebruik maken die makkelijk aan het script te koppelen zijn. Meestal zal de betaalprovider een aantal betaalwijzen ondersteunen, waaronder betalen met iDEAL.

Er is absoluut geen kennis van de techniek vereist om uw eigen webshop op te zetten. Het is zo opgezet dat het niet lastig is om het beheerpaneel te gebruiken. Via de adresbalk van uw browser kunt u naar de beheeromgeving navigeren. U logt vervolgens in met uw beheerdersaccount. U kunt na het inloggen gemakkelijk wijzigingen aan uw webshop doorvoeren. Via het inlogformulier is eventueel ook een wachtwoordherstel aan te vragen.

Er kan verder een affiliate feed ingeladen worden. In een affiliate feed kunt u producten van derden als gewone producten tonen. U kunt zo ook affiliate inkomsten genereren met uw online webwinkel.

In de online webwinkel zijn verschillende talen in te stellen. Nederlands en Engels zijn beide als voertaal in te stellen. Daarbij is het PHP script aan te passen. Een webwinkel beginnen behoort tevens tot de mogelijkheden wanneer u geen kennis van webshops beginnen heeft.
Free Web Hosting