Je favoriete websites online beheren

Een link category is heel eenvoudig samen te stellen online. U kunt de startpagina website zelfs per thema inrichten. Favoriete bookmarks zijn toe te voegen in de categorieën die per dochterpagina toegevoegd kunnen worden. De rubrieken op een dochterpagina kunnen een deelthema omhelzen.

Mogelijk wilt u nu wel meer over dit PHP script weten. U kunt meer over de voordelen van dit script vinden via Hoe maak je een startpagina. U treft daar ook een link aan naar de aanbieder van dit zeer eenvoudig te gebruiken script. Het script is heel eenvoudig aan te schaffen. De website van de ontwikkelaar bevat ook een deel waarbinnen u instructies voor het gebruik van het script kunt vinden. Verder is ondersteuning voor het gebruik van dit PHP script heel makkelijk aan te vragen. Paginabeheerders kunnen hun eigen startpagina volledig naar wens aanpassen.

Naast bookmarks zijn er ook informatieve teksten en diverse speciale rubrieken aan te maken. Het is daarnaast mogelijk om nieuws weer te geven binnen een categorie. Wilt u het meest recente nieuws weergeven, dan kan dat met behulp van een RSS feed. Er zit geen limiet op het aantal pagina’s dat op uw website kan worden aangemaakt.

Nadat u online heeft betaald voor het script, kan het direct gedownload worden. De bestanden zijn eenvoudig te plaatsen op uw webhosting pakket. U kunt de installatie meteen beginnen wanneer de bestanden op de server zijn geplaatst. Voor de website relevante informatie kan tijdens de installatie opgegeven worden. Gegevens voor de zoekmachines en gegevens voor de databaseverbinding zijn voorbeelden van dergelijke informatie. Gedurende het installeren geeft u ook de gebruikersnaam en het wachtwoord voor het beheer account op. Dit administrator account kan op elk moment worden gebruikt om wijzigingen op de website aan te brengen.
Free Web Hosting