Gemakkelijk uw marktplaats beginnen

Via verschillende soorten site kunt u op een makkelijke wijze een extra inkomen verdienen. Een eigen advertentie website is er prima voor in te zetten. Zo verdient u enerzijds aan de adverteerders op uw marktplaats website. Voor specifieke rubrieken kunt u een tarief voor advertentieplaatsing rekenen. U kunt ook een prijs instellen voor een aantal opties die te kiezen zijn bij het plaatsen van een nieuwe advertentie.

Meer over het tot uw beschikking krijgen van een marktplaats website leest u in marktplaats script. Het is verstandig om daarbij gebruik te maken van een marktplaats PHP script. Dit script biedt een beheeromgeving waarmee uw eigen marktplaats eenvoudig is aan te passen.

U kunt via de beheeromgeving eenvoudig instellen hoeveel foto’s maximaal per advertentie toegevoegd kunnen worden. Het aantal foto’s is hoog te zetten of enigszins te limiteren. U kunt bij het instellen van het maximumaantal foto’s per advertentie rekening houden met de beschikbare ruimte op uw webhosting pakket.

Gebruikers melden zich heel gemakkelijk aan op uw advertentie website. Dat registreren gebeurt via een aanmeldformulier op uw advertentie website. Wanneer er niet kloppende gegevens worden ingevuld, krijgt de bezoeker een melding te zien.

Bij iedere rubriek kunt u de zoekwoorden van die rubriek instellen in de beheeromgeving. SEO is dus iets waar u zich niet meer druk hoeft te maken met een PHP script voor het maken van uw eigen advertentie website.

Met behulp van een betaalkoppeling kunnen er eenvoudig online betalingen worden verricht. Er zijn verder allerlei opties waarvoor u een bedrag kunt rekenen.
Free Web Hosting