Mobielvriendelijke startpagina website ontwikkelen

Voor linkbuilding zijn startpagina’s nog altijd interessant. Het geeft u de optie om voor amper kosten tot gratis extra links te plaatsen. Zelf kunt u bovendien een nieuwe startpagina website opzetten. Primair kunt u er uw links toevoegen. U kunt daarbij gemakkelijk geld verdienen met een startpagina script. De aanschafkosten zijn zo uiterst eenvoudig terug te verdienen. Op een eenvoudige manier voegt u een widget toe aan uw startpagina. Voorbeelden zijn RSS feeds of een tekstblok. Startpagina’s dragen bij aan de vindbaarheid in zoekmachines zoals Google.

Raadpleeg startpaginascript indien een dergelijk script u wel handig lijkt. Omdat u links kunt verkopen middels uw website kunt u de kosten snel terugverdienen. U kunt per afzonderlijke link rubriek de kleuren aanpassen. Het plaatsen van een nieuwe rubriek is kinderspel. Registreren op uw website is tevens mogelijk met behulp van een registratieformulier. Nadat er een account is aangemaakt, kan men middels de beheeromgeving een nieuwe startpagina aanmaken. De bezoeker krijgt de mogelijkheid zelf een subdomein te kiezen. Het is per individuele startpagina verder mogelijk om de titel en de beschrijving in te stellen.

Per startpagina en per rubriek kunt u daarbij de relevante velden voor de zoekmachines invullen. Zo helpt u de zoekmachine met het aan de juiste keywords koppelen van de dochterpagina’s. Elke dochterpagina is op een andere manier samen te stellen. U kunt probleemloos banners aan uw website toevoegen. Dit geeft de optie om bannerruimte te verhuren aan derden. Verder is een Google Adsense blokje plaatsen geen enkel probleem. Vast met vast kunt u er alle kanten mee op.
Free Web Hosting