Uw eigen bedrijfswebsite, waar op te letten?

Er zijn veel zaken die komen kijken bij het ontwikkelen van een bedrijfswebsite. Ondernemers zullen de website voor het bedrijf niet direct als doel zien, maar meer als een instrument voor meer klandizie. Dit artikel is bedoeld voor ondernemers die meer willen weten over het maken van een website voor het bedrijf.

Niet zelden wordt het belang van een goed design onderschat. Tevens is het van belang dat dit ontwerp met de tijd meegaat. De website van nu ziet er immers alweer heel anders uit dan de website van 15 jaar geleden. Zorg er altijd voor dat uw website bij de huidige tijd past.

Wat ook enorm van belang is, is de navigatie. Moeten bezoekers lang zoeken om bepaalde informatie te vinden of is meteen duidelijk waar deze informatie te vinden is? De navigatie is een soort inhoudsopgave waar overzichtelijk te vinden is waar men welke informatie kan vinden.

Uiteraard is het belangrijk om bezoekers een ingang geven om contact met uw bedrijf op te nemen. Waar is bedrijfsinformatie te vinden? Is er een mogelijkheid om een contactformulier in te vullen? Welke mogelijkheden heeft u met uw website nog meer om de kans te vergroten dat een bezoeker contact opneemt en uiteindelijk een klant wordt?

Leest u ook eens CMS onderdelen door. Een extern bureau kan de website op professionele wijze voor u bouwen. En waarom zou u de website zelf maken wanneer het niet uw core business is?
Free Web Hosting