Houd je bookmarks online simpel bij

Favoriete sites kunt u heel gemakkelijk op uw website plaatsen. Voor elk thema kunt u een losse dochterpagina samenstellen. Per dochterpagina kunt u rubrieken toevoegen, waarbinnen u uw bookmarks kunt opnemen. De rubrieken op een dochterpagina kunnen een deelthema omhelzen.

Zou u graag meer willen lezen over het PHP script waarmee een startpagina site te maken is? U kunt meer over de voordelen van dit script vinden via startpagina websites. Een link naar de aanbieder van dit uiterst nuttige script is daar ook te vinden. Op die website is het mogelijk om het script betaalbaar aan te schaffen. U vindt op die site ook instructies voor de installatie en het gebruik van de software. Ook zonder technische achtergrond is het zo mogelijk om op een makkelijke manier uw eigen startpagina website in elkaar te zetten. Paginabeheerders kunnen hun eigen startpagina volledig naar wens aanpassen.

Naast bookmarks zijn er ook informatieve teksten en diverse speciale rubrieken aan te maken. Het is daarnaast mogelijk om nieuws weer te geven binnen een categorie. Met een RSS feed wordt het meest recente nieuws weergegeven. U kunt zo een onbeperkt aantal dochterpagina’s aanmaken op uw startpagina website.

Meteen het script downloaden is gelijk na de betaling een mogelijkheid. Met een FTP programma plaatst u de files op uw hosting. Nadat u de bestanden heeft overgezet, kunt u de installatie starten. Wanneer u het installatieprogramma draait, kunt u de belangrijke informatie voor de website invullen binnen de verschillende schermen. Dat zijn de gegevens voor de zoekmachines en de gegevens voor de database connectie. U voert tevens de username en het password in voor het administrator account. Op ieder ogenblik kunt u van dit administrator account gebruiken om aanpassingen te doen, waarmee u de website naar uw eigen smaak inricht.
Free Web Hosting