Het beginnen van je eigen portaalsite

Voor linkbuilding maakt men nog veel gebruik van startpagina websites. In Nederland zijn startpagina’s razend populair. Het is dan daarnaast zo dat men scripts aanbiedt waarmee een eigen startpagina website maken kinderspel is. Over dergelijke scripts kunt u meer lezen op Eigen Startpagina Maken. Daar vindt u meer informatie over het aanschaffen van een startpaginascript.

Er worden middels het startpagina script een aantal faciliteiten geboden voor het genereren van online inkomen. U kunt het startpagina script inzetten voor de verkoop van backlinks. U kunt de tarieven van de links uiterst makkelijk instellen. Middels de betaalkoppeling ontvangt u met gemak online betalingen.

Wilt u een banner uploaden, dan doet u dat gewoon middels uw browser. Daarnaast kunt u custom code invoeren voor een banner. Hier wordt in de handleiding van het script uitgebreid aandacht aan besteed.

Voor linkbuilding zijn startpagina’s enorm handig. Een afzonderlijke startpagina zal doorgaans rondom een bepaald thema zijn opgebouwd. Er kan per individuele dochterpagina een subdomein gekoppeld worden. U kunt zelf dit subdomein kiezen op het moment dat u een nieuwe startpagina maakt. En zo kan zelfs het subdomein rondom bepaalde zoektermen worden ingericht. Een tekst met daarin de belangrijkste zoektermen kan nog apart per linkcategorie worden toegevoegd.

U kon het hierboven vast lezen. Extra widgets aanmaken is een optie die u steeds vaker ziet. Het aanmaken van het laatste nieuws is niet moeilijk met behulp van een widget. Wilt u een poll plaatsen? Met het startpagina script plaatst u het in een handomdraai. Er is geen speciale kennis nodig. Zou u een kleur willen veranderen, dan is dat met behulp van het beheeromgeving erg gemakkelijk gedaan.
Free Web Hosting