CMS pakket gebruiken voor uw site

In dit artikel vindt u meer informatie over het maken van uw website met een content management systeem. Een CMS systeem zorgt ervoor dat u gemakkelijk wijzigingen aan uw website kunt aanbrengen. De onderdelen van uw website krijgen in de beheeromgeving hun eigen beheerscherm. Deze beheerschermen zorgen ervoor dat veranderingen gemakkelijk door te voeren zijn.

Een voorbeeld van content die u kunt actualiseren zijn de pagina’s op de website. Het is mogelijk om formulieren te plaatsen op deze pagina’s. U kunt de velden per formulier instellen. Dit alles op een manier waarbij er nauwelijks kennis van de techniek nodig is.

Op leest u meer. Het is raadzaam om een CMS systeem in gebruik te nemen. U hoeft geen wijzigingen in bronbestanden aan te brengen. Het beheer wordt gedaan vanuit een beheerpaneel welke eenvoudig met uw browser te bereiken is.

De onderdelen van uw website zijn qua beheer ingericht in verschillende beheerschermen. Naar het juiste scherm kunt u navigeren met behulp van het menu. Men heeft elk beheerscherm zo gemaakt dat het wijzigen van het betreffende onderdeel vrij eenvoudig gedaan kan worden. U kunt bijvoorbeeld een nieuwe pagina aan uw zakelijke website toevoegen.

Spam wordt door de formulieren op uw website automatisch tegengehouden. Hierdoor wordt de hoeveelheid spam die u via uw website ontvangt gereduceerd. U zult waarschijnlijk weinig problemen bij de installatie van het CMS pakket tegenkomen. Er is vaak voldoende documentatie over te vinden. Meestal kunt u voor de layout een thema kiezen dat met de CMS software wordt meegeleverd. Doorgaans zal een CMS pakket met een aantal thema’s worden geleverd. Een eigen HTML template inladen is bij een aantal systemen ook mogelijk.
Free Web Hosting