Ontwikkel een mooie startpagina website

Voor linkbuilding zijn startpagina’s nog altijd interessant. Op een groot aantal sites is het maken van startpagina links al gratis te doen. U kunt tevens een eigen startpagina website beginnen. Niet alleen kunt u er uw links op kwijt. Tevens kunt u met uw eigen startpagina website extra inkomsten genereren. De kosten kunt u er op deze verstandige weer uithalen. Het toevoegen van een RSS feed aan één van uw startpagina’s is een fluitje van een cent. Op deze verstandige plaatst u simpel het meest recente nieuws op uw website. Er bestaan diverse RSS feeds die u zeer makkelijk aan uw website toevoegt. Zodat u per dochterpagina bovendien passend nieuws kunt tonen wanneer u dat wilt.

U kunt aanmelden startpagina bezoeken wanneer u daar wel oor naar heeft. Met het verkopen van links met behulp van uw nieuwe startpagina website kunt u de aanschafkosten erg makkelijk weer terugverdienen. U kunt per link rubriek de kleuren erg simpel veranderen. Een categorie plaatst u simpel op uw dochterpagina. Bezoekers kunnen met behulp van een aanmeldformulier zich aanmelden op uw site. Als men is ingelogd, kan men middels het beheerpaneel een eigen startpagina maken. De bezoeker kan een subdomein opgeven via welke de startpagina vervolgens op te vragen zal zijn. Het is per individuele startpagina verder mogelijk om de titel en de beschrijving in te stellen.

Per afzonderlijke dochterpagina zijn daarbij de metagegevens voor de zoekmachines in te stellen. Hiermee leggen de zoekmachines het juiste verband tussen de zoekwoorden en de dochterpagina. Elke dochterpagina is op een andere manier samen te stellen. Het plaatsen van banners op uw startpagina website is enorm gemakkelijk. Advertentieruimte verhuren wordt zo een optie. Maar u kunt zeker weten bovendien een Google Adsense blokje neerzetten. Alvast met alvast kunt u er alle kanten mee op.
Free Web Hosting