Mijn website maken

Als beginnende ondernemer is het goed om online gevonden te kunnen worden. U kunt eigenlijk niet meer zonder bedrijfswebsite. Heeft u geen systeem om uw website te beheren, dan kunt u vastlopen in de techniek. Kiest u ervoor om CMS software te gebruiken, dan zult u tegen minder technische vraagstukken aanlopen.

Een CMS systeem regelt alle technische zaken rondom de website voor u. U kunt uw tijd steken in de zaken die belangrijker zijn voor een startende ondernemer. De meeste CMS softwarepakketten zijn uitbreidbaar met nieuwe functies, zodat u altijd nog functies kunt toevoegen. Hiervoor kan eventueel externe expertise ingehuurd worden. Maar dit kan altijd in een latere fase.

Maar het is van belang dat u snel handelt. Des te meer wanneer al uw activiteiten voor klantenwerving plaatsvinden op het internet. Het artikel Beste CMS systeem gaat over CMS systemen voor het beheer van uw site. De tekst is bedoeld voor iedereen die meer over CMS pakketten wil weten.

Goed gevonden worden via internet kost ook tijd. In dat geval kunt u nog beter een simpele pagina plaatsen met een kort verhaaltje wie u bent, samen met uw contactgegevens. Op andere sites wat links naar uw eigen site plaatsen, bijvoorbeeld op een startpagina, zorgt ervoor dat uw site bekend raakt bij Google. U maakt dan in ieder geval een goede start om later te werken aan wat hogere posities, als u dat wilt.
Free Web Hosting