Een eigen portaalsite beginnen

Zoals de naam vast zegt bestaat een startpagina website voornamelijk uit startpagina’s. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker krijgt zo de correcte startpagina te zien. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. U kunt een script waar de functionaliteit vast inzit, voor amper geld vast aanschaffen. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Men heeft het inlogsysteem bovendien zo veilig mogelijk gemaakt.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website eenvoudig te doen zijn. Het script dient op uw webruimte geplaatst te worden. De broncode van het script controleert bij een websitebezoek welk subdomein wordt aangeroepen. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die is gekoppeld aan het subdomein. Er zijn voldoende scripts te kopen waardoor u niet meer zelf PHP code hoeft te schrijven. Bent u benieuwd geworden naar een script waar de functionaliteiten reeds in zitten? Bekijk dan Startpagina website realiseren informatie eens. Zo een script bevat de functionaliteiten die belangrijk zijn voor een eigen startpagina website. U kunt direct beginnen met content op de website aanmaken.

De widgets maken het mogelijk om snel een weerkaartje of nieuwsblokje toe te voegen op een dochterpagina. Daarbij kunt u stukken tekst op uw startpagina’s toevoegen op het moment dat u dat wilt. U kunt een blokje met het laatste nieuws plaatsen op het moment dat u dat wilt. Tevens kunt u stukken tekst op uw startpagina’s plaatsen indien u dat wilt. Tevens is een weerkaartje simpel toe te voegen.
Free Web Hosting