Een Nederlandse startpagina samenstellen

Er kunnen verschillende redenen zijn om een startpagina aan te maken. De motivatie kan betrekking hebben op een hobby. De wens om extra inkomen te hebben kan ook een motivatie zijn. Een andere drijfveer is de wens om uw favoriete links ergens online te zetten.

In eerste instantie zult u een portal website moeten kiezen waarop u de startpagina wilt aanmaken. Daarbij is het ook belangrijk dat u een naam heeft verzonnen voor het subdomein van uw nieuwe startpagina. Verder is een werkend e-mailadres nodig omdat u in veel gevallen uw e-mailadres moet bevestigen.

Op een startpagina maakt u categorieën aan en in deze categorieën plaatst u de links. Zo kunt u een zekere structuur aanbrengen. U kunt de links bijvoorbeeld sorteren op onderwerp.

U kunt meer over het aanmaken van uw eigen dochterpagina te weten komen door het artikel Uw nieuwe startpagina samenstellen door te nemen. Het is een prima beginpunt voor het samenstellen van uw eigen startpagina. Een startpagina aanmaken is niet moeilijk.

Het maken van een eigen startpagina kan kosteloos. Een randvoorwaarde is soms dat u een minimum aantal links toevoegt. Dit staat dan vaak in de voorwaarden van de website. Het is verstandig om voldoende links toe te voegen, om verwijdering of het inactief stellen van uw startpagina tegen te gaan.
Free Web Hosting