Een Eigen Advertentiesite

Heeft u de beschikking over een marktplaats script, dan is het starten van een eigen marktplaats goed te doen. Middels dit PHP script kunt u vanuit een beheerpaneel het beheer doen. Met behulp van het beheeromgeving kunt u makkelijk wijzigingen doorvoeren. Zo kunt u met behulp van de beheergedeelte een betaalde rubriek aanmaken. Op dezelfde wijze wijzigt u een kleur op uw website.

Het installeren van het script is een kwestie van het uitvoeren van een paar simpele handelingen. Op deze manier heeft u snel uw eigen advertentie website. Op uw marktplaats kunnen adverteerders hun objecten te koop zetten. Meer over dit handige PHP script kunt u lezen via eigen marktplaats beginnen. De installatie bestaat uit een aantal simpele handelingen.

Het systeem waar u middels de link meer over kunt lezen, daar vertellen we graag daarbij hier meer over. Via een veilig inlogsysteem gebouwd in PHP logt u in op het beheerpaneel. Het CMS systeem valideert de gegevens die door de bezoeker worden ingevuld. Formulieren op uw website houden spamberichten tegen. De laatst bezochte advertenties zijn makkelijk op te vragen voor de bezoeker. De bezoeker kan zo gemakkelijk een object opnieuw bekijken. Hoeveel foto’s bij een advertentie kunnen worden toegevoegd, stelt u simpel in middels het beheerpaneel. Tevens kunt u daar de kleuren en de diverse rubrieken behoorlijk makkelijk aanpassen. Het plaatsen van een nieuwe gebruiker is voor een bezoeker eenvoudig. Men kan een advertentie plaatsen aan uw website met een eigen gebruikersaccount.

Ziet de bezoeker een object dat hij graag zou hebben, dan kan hij een reactieformulier invullen dat bij de advertentie wordt getoond. De adverteerder ontvangt het ingevulde bericht vervolgens per e-mail. Hierop kan de adverteerder reageren. U kunt relevante meta gegevens per afzonderlijke pagina instellen. Hiermee is een uitstekende positie in Google te realiseren. Een link tussen de zoekwoorden en uw website wordt door Google zo op de juiste manier gelegd.
Free Web Hosting