Eigen startpagina maken met het startpagina script

Startpagina’s kunnen op verschillende manieren bijzonder handig zijn. Bij het gros van de websites is het aanmaken van een startpagina gratis. Voor uw dochterpagina wordt een subdomein gereserveerd bij veel sites.

U kunt rubrieken aanmaken op uw eigen dochterpagina. Binnen de rubrieken kunt u vervolgens links naar gerelateerde sites plaatsen. Er is soms de mogelijkheid om wat langere teksten en plaatjes aan te maken binnen een rubriek.

De startpagina kunt u inzetten om uw andere websites meer bekendheid te geven. Met een dochterpagina kunt u ook wat extra geld verdienen. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Of u heeft Google Adsense op uw startpagina. Er zal door sommige mensen ook regelmatig geld worden geboden voor plaatsing van een bepaalde link.

Wilt u meer weten over startpagina’s, of dit nu een gratis startpagina is of via een betaald script? Via het artikel kunt u meer er over lezen. Er zijn meer artikelen daar te vinden over startpagina’s.

Wilt u graag een link hebben op een specifieke website? Dient u daarvoor een retourlink te vragen? Bent u wel bereid een link terug te plaatsen, maar niet op uw hoofdsite? U kunt de retourlink ook op een startpagina plaatsen. Een linkruil waarbij meer dan 2 sites zijn betrokken, is vaak ook beter voor de zoekresultaten.
Free Web Hosting