Nieuwe startpagina online zetten

Een variant op het CMS script is het startpagina script. Het startpaginascript is uitsluitend bedoeld voor het bouwen van uw eigen startpagina website. Uw website bestaat dan uit verschillende dochterpagina’s met elk hun eigen thema. U maakt ze met een simpel formulier aan. Iedere dochterpagina van uw site krijgt een subdomein toegewezen. Het is niet nodig bij de webhosting steeds de subdomeinen ook aan te maken. U kunt de programmeur van het script vaak ook om hulp vragen bij de juiste instellingen op uw server.

Kijk op Eigen startpagina maken wanneer u meer over het startpaginascript en de diverse mogelijkheden wilt lezen. Een dergelijk script is meestal niet aan de prijs.. Een eigen startpagina maken wordt ook voor de bezoekers gemakkelijk. Ze melden zich aan via het aanmeldformulier op de site en ze kunnen beginnen. Daarna kunnen ze inloggen en hun eigen startpagina maken. De gebruiker maakt een eigen startpagina met een simpel formulier aan.

Verder heeft het startpaginascript waar u via de link over kunt lezen een andere interessante feature. Een mooie eigenschap is namelijk dat u geld kunt verdienen met het verkopen van links op uw startpagina website. U hoeft zelf geen moeite te steken in het plaatsen van de links. Uiteraard moet uw website wel echte bezoekers hebben en niet alleen maar robots en crawlers. Op het moment dat er een link gekocht wordt, zal het startpaginascript zelf de betaling controleren en de link toevoegen aan de gekozen dochterpagina.

Voor het maken van een goede website spelen wel verschillende dingen een rol. Duidelijkheid en leesbaarheid zijn erg belangrijk. Zorg dat de website snel geladen wordt. Is het mogelijk om HTTPS te gebruiken, doe dit dan. Vinden de bezoekers van uw website het een goede site? De zoekmachine zal uw website dan ook beter waarderen en belonen met hogere posities in de zoekresultaten.

U zult de meeste startpagina’s in onze eigen taal aantreffen. Startpagina’s zijn nu eenmaal typisch Nederlands. Als er sprake is van een linkcatalogus in een andere taal, dan zal deze meer in de vorm van een web directory zijn. Men gebruikt de programmeertaal PHP voor het maken van het script. Het script zal zo zijn opgezet dat de gegevens worden opgeslagen in een database. U installeert het script op uw webruimte. Vanuit de aanbieder wordt er meestal support geleverd voor de installatie en het gebruik.
Free Web Hosting