Wilt u een eigen marktplaats bouwen?

Een advertentie website is gemakkelijk te realiseren met behulp van een PHP script. Het script wordt geleverd met een centrale beheeromgeving. Beheerderstaken kunnen heel eenvoudig uitgevoerd worden vanuit de beheerschermen. De inloggegevens voor uw beheeraccount kunt u gemakkelijk tijdens het installatieproces zelf kiezen.

Het artikel marktplaats script bevat alle benodigde informatie over het PHP script. De betreffende pagina bevat ook een link naar het advertentie script. Via de betreffende link is het script ook heel makkelijk te downloaden. U kunt de bestanden uiterst eenvoudig op de webserver plaatsen. Na het plaatsen van de bestanden met FTP kunt u het installatieproces starten. Het installatieproces geeft u de mogelijkheid om de belangrijkste gegevens rondom uw website in te voeren.

Op de website is er informatie beschikbaar over het gebruik van het script. U alles over de verschillende mogelijkheden lezen op de website van de ontwikkelaar. Zonder technisch inzicht kunt u vrij eenvoudig van het advertentiescript gebruikmaken. Voor het genereren van extra inkomsten is het script heel makkelijk in te zetten.

Op deze manier kunt u uw marktplaats website voorzien van een unieke samenstelling van kleuren. U kunt zelfs uw aandacht richten op een specifieke markt en daarbij een passend kleurschema instellen. Het advertentieoverzicht kunt u zelf opmaken met behulp van een daarvoor bedoeld beheerscherm.
Free Web Hosting