Je eigen affiliate internetshop beginnen

Daarbij zonder programmeerkennis kunt u relatief eenvoudig een affiliate shop beginnen. Middels de link in dit artikel kunt u een script in uw bezit krijgen waarmee dat simpel kan. Met behulp van een beheeromgeving kunt u makkelijk wijzigingen binnen uw affiliate shop aanbrengen wanneer u het script aanschaft. Een handleiding vindt u op de website van de programmeur van het PHP script.

Er is een beheeromgeving waarmee u eenvoudig wijzigingen binnen uw online winkel aanbrengt. U logt met een aan u toegewezen gebruikersnaam en wachtwoord in binnen deze beheeromgeving. Binnen de beheergedeelte is het mogelijk om allerlei wijzigingen binnen uw shop aan te brengen. U kunt bijvoorbeeld productfeeds aanmaken die periodiek zullen worden opgehaald.

Met behulp van kunt u een volledig systeem aanschaffen waarmee u een affiliate shop kunt bouwen. Op de website vindt u daarnaast instructies voor het installeren van het affiliate script. Via deze site kunt u eventueel ook direct hosting afnemen voor het draaien van het script.

Een webhosting pakket en een domeinnaam schaft u met behulp van dezelfde website aan indien u dat wilt.
Free Web Hosting