Het samenstellen van uw eigen portaalsite

Zoals u mogelijkerwijs weet, bestaat een startpagina website met name uit startpagina dochters. Een bezoeker kan met behulp van het eigen subdomein van een startpagina eenvoudig naar de betreffende startpagina navigeren. De koppeling leggen met de juiste dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. De bezoeker krijgt zo de juiste startpagina te zien. Het is dus niet nodig om zelf iets te programmeren. U kunt een script waar de functionaliteit al inzit, voor nauwelijks geld vast aanschaffen. Met een paar gemakkelijke handelingen heeft u het script aan de praat. Het startpaginascript is tevens van een veilig PHP inlogsysteem voorzien.

Het script zorgt ervoor dat het beheer erg simpel is. Het script dient op uw webruimte geplaatst te worden. De broncode van het script controleert bij elk websitebezoek welk subdomein wordt aangeroepen. De PHP code zorgt ervoor dat de juiste inhoud naar de browser van de bezoeker wordt verzonden. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de correcte dochterpagina in zijn browser krijgt. In het artikel Eigen startpagina staat veel informatie over een recentelijk ontwikkeld startpagina script. Op het moment dat u het script gekocht heeft, kunt u het script direct op een hostingpakket installeren. Het samenstellen van uw eigen startpagina website is met behulp van het script in een zucht en een scheet gedaan. U mag bij het toevoegen van een startpagina zelf kiezen welk subdomein er aan de startpagina moet worden gekoppeld. Online kunt u een handleiding van het script vinden.

U kunt een blokje met het laatste nieuws toevoegen op het moment dat u dat wilt. En het is mogelijk om informatieve teksten te plaatsen. In het geval dat u dat wilt dan kunt u eenvoudig een blokje met het meest recente nieuws aanmaken op een startpagina. U kunt categorieën daarbij voorzien van stukjes informatieve tekst. Het is ook geen probleem om een aantal banners aan uw startpagina website toe te voegen.
Free Web Hosting