Een Nederlandse startpagina maken

Een startpagina script maakt het mogelijk om zonder technische kennis aanpassingen aan uw startpagina te verrichten. Het zelf samenstellen van een startpagina kan kosteloos op een groot aantal sites. Uw startpagina moet wel zo nu en dan bijgewerkt worden. Dode links moeten zo nu en dan worden verwijderd. Het is goed om ook regelmatig nieuwe links aan uw startpagina toe te voegen.

U kunt per onderwerp een dochterpagina aanmaken. Op de dochterpagina kan met behulp van rubrieken een indeling in deelonderwerpen gemaakt. Een pagina over sport kan weer worden opgedeeld in verschillende soorten sport.

In een aantal gevallen worden er advertenties op uw pagina getoond. Voor een klein bedrag kunt u de advertenties dan laten weghalen. Het laten weghalen van de advertenties is niet noodzakelijk. Stoort u zich aan de advertenties, dan mag laten verwijderen natuurlijk altijd. U kunt extra waarde aan uw startpagina toevoegen door ook afbeeldingen op uw startpagina te plaatsen. Wilt u meer handige tips, lees dan ook het artikel Maak een eigen startpagina eens.

Het is namelijk zo dat de meerderheid alleen maar links plaatst. Nog meer voordeel heeft u wanneer u zelf een startpagina website begint. U heeft dan zelf de volledige controle over de website. Er is dan ook een stuk meer gegarandeerd. Bij andermans website weet u immers niet hoe lang een startpagina blijft bestaan.
Free Web Hosting