Een eigen portaal site realiseren

Wilt u een eigen startpagina site bouwen? Met een PHP script die ik u graag aanraad kunt u heel gemakkelijk een dergelijke website opzetten. Het is niet noodzakelijk om een heel nieuw script te laten bouwen hiervoor. Wanneer u een kant en klaar script gebruikt is het bouwen van een website een peulenschil.

Wilt u met uw website producten van andere partijen aanbieden, dan is dat heel eenvoudig te regelen. Het inlezen van een affiliate feed is heel makkelijk te doen. U kunt producten van andere partijen aanbieden met de site.

Ook kunt u zelf een startpagina website in elkaar zetten. Dit kan met behulp van het script dat wordt genoemd op de pagina nederlandse startpagina. Er kan online worden betaald om het PHP script aan te schaffen. Zodra u de betaling verricht heeft, kunt u direct het PHP script downloaden.

Per link op uw website wordt bijgehouden hoe vaak erop is geklikt. Zo kunt u precies zien welke websites vaak worden bekeken en welke niet. Backlinks kunnen op uit marketing oogpunt perfecte plekken worden geplaatst.

Lijkt het beginnen van een eigen startpagina website u wel wat? Zonder HTML kennis is het eenvoudig op te zetten met een bepaald script. En heel nieuw script laten ontwikkelen is niet noodzakelijk. Graag vertel ik u verderop meer over het PHP script. Wilt u uw website hoger in Google krijgen dan kunt u daarvoor verschillende technieken gebruiken. Meestal gaat het daarbij om het verkrijgen van meer links naar uw website. Backlinks kunt u zien als een “vote” voor uw website. Bij iedere link die de zoekmachine tegenkomt, zal er een betere waardering gegeven worden.
Free Web Hosting