Een eigen startpagina website bouwen

Een startpagina website is tegenwoordig meer dan alleen maar een catalogus vol met links. Het is steeds vaker een optie om allerlei andere widgets toe te voegen aan een pagina. Zelf een startpagina website in elkaar zetten is bovendien te doen, namelijk met behulp van een statpaginascript. Bekijk de pagina Eigen Startpagina eens op het moment dat u benieuwd bent naar de mogelijkheden van zo een script. In dat artikel vindt u een link naar een betaalbaar PHP script voor het bouwen van een eigen startpagina website.

Online inkomen genereren is met het script heel uitstekend te doen. U kunt het startpagina script inzetten voor de verkoop van backlinks. U kunt de tarieven van de links uiterst simpel instellen. Er is daarnaast een handleiding beschikbaar waarin de stappen daarvoor staan beschreven.

Binnen een mum van tijd heeft u 1 of meer banners toegevoegd. Ook kunt u custom code invoeren voor een banner. Diepgaande kennis van zaken is totaal niet nodig.

Voor linkbuilding zijn startpagina’s behoorlijk handig. Een afzonderlijke startpagina zal dikwijls rondom een bepaald thema zijn opgebouwd. Er kan per individuele dochterpagina een subdomein gekoppeld worden. Dit subdomein kunt u bij het plaatsen van een startpagina zelf kiezen. Zo kan bovendien het subdomein zoekwoorden bevatten die belangrijk zijn voor uw sites. Een tekst met daarin de belangrijkste zoektermen kan nog apart per linkcategorie worden toegevoegd.

Hierboven spraken we er reeds over. Extra widgets aanmaken is een optie die u steeds vaker ziet. In eerste instantie is het niet gecompliceerd om het meest recente nieuws toe te voegen. Wilt u een poll plaatsen? Met het startpagina script plaatst u het in een handomdraai. Er is geen speciale kennis nodig. Een kleur is zeer gemakkelijk aangepast.
Free Web Hosting