Wilt u een eigen advertentie site runnen?

Er is gemakkelijk een eigen marktplaats te beginnen waarmee u geld kunt verdienen. U kunt verschillende rubrieken aanmaken waarbinnen de advertenties worden geplaatst. In een overzicht op de homepage worden de laatst aangemaakte advertenties weergegeven. Het is daarbij mogelijk om zelf te bepalen hoe dit overzicht is ingedeeld.

Het generen van inkomsten is ook mogelijk met een eigen marktplaats. Het is mogelijk om affiliate banners aan uw website toe te voegen. Bij affiliate marketing ontvangt u per verkocht product van een andere partij een percentage van het aankoopbedrag. Het is ook mogelijk om affiliate feeds in te laden en de producten in die feed als advertentie aan uw advertentiewebsite toe te voegen. Het is mogelijk om affiliate links bij een advertentie weer te geven.

De pagina advertentie website maken bevat meer informatie over een script waarmee u een eigen marktplaats kunt opzetten en beheren. Een nieuwe adverteerder kan zich makkelijk aanmelden via een daarvoor bedoelde pagina. Per advertentie kunnen meerdere foto’s toegevoegd worden. Het aantal foto’s dat per advertentie mag worden toegevoegd, kan worden ingesteld in het beheerpaneel.

Per categorie op de advertentie website kunt u de relevante meta tags instellen. Zo kunt u per rubriek de zoekwoorden en een beschrijving invullen. Dit draagt bij aan de vindbaarheid van de website in de zoekmachines.

Het kleurschema van de site kan gemakkelijk aangepast worden via het beheerscherm. Op deze wijze kunt u een advertentie website maken die uniek oogt. In een zucht en een scheet is het script geïnstalleerd op uw webhosting. Er wordt een apart installatieprogramma meegeleverd waarmee u in 3 eenvoudige stappen het marktplaats script kunt installeren.

In de eerste dialoogbox kunt u de globale gegevens voor de website invullen. Gegevens voor de databaseverbinding kunnen in het 2e dialoogvenster worden ingevuld. Een gebruikersnaam en een wachtwoord kunt u in het derde scherm invoeren. De website beheren kan met behulp van een meegeleverde beheeromgeving.
Free Web Hosting