Eigen startpagina

Een eigen startpagina kan een grote aanwinst zijn op uw marketingactiviteiten. Aan het maken van een startpagina zitten in de regel geen kosten verbonden. Vaak wordt een startpagina rondom een bepaald thema gebouwd.

U kunt rubrieken aanmaken op uw eigen dochterpagina. De rubrieken kunt u vervolgens voorzien van passende links. Soms kunt u een rubriek ook van een korte tekst of een plaatje voorzien.

Een linkpagina is prima inzetbaar ter promotie van uw eigen website. U kunt met een startpagina ook geld verdienen. U kunt bijvoorbeeld affiliate links weergeven. Of u maakt gebruik van Google Ads. Soms willen mensen betalen voor een link naar hun site op uw linkpagina.

Er is over startpagina’s wel wat geschreven online. De pagina Uw eigen startpagina bevat er informatie over. Op de website staan nog een aantal andere teksten over startpagina’s.

Heeft u een bepaalde site op het oog waarop u een link zou willen hebben? Wordt er een retourlink gevraagd? Wilt u deze link niet op uw eigen domein plaatsen? U kunt de retourlink ook op een startpagina plaatsen. Een linkruil waarbij meer dan 2 sites zijn betrokken, is vaak ook beter voor de zoekresultaten.
Free Web Hosting