Een moderne portaal website bouwen

Er zal wat PHP code nodig zijn voor zo een website. U kunt zelf natuurlijk deze PHP code schrijven. Een andere mogelijkheid is om een kant en klaar script te kopen. U kunt via het artikel startpagina script een kant en klaar startpagina script vinden. Het script is zeer eenvoudig via de website van de aanbieder aan te schaffen. Het script is voorzien van een uitgebreid beheerpaneel.

Het script is voorzien van een batch proces waarmee dode links worden gecontroleerd. U ontvangt frequent een e-mail waarin de links die niet werken staan vermeld. Op deze wijze is bij u bekend welke backlinks er niet meer correct werken. U kunt zo de startpagina website schoonhouden van gebroken links. Met behulp van een formulier op de website kan een nieuwe beheerder zich heel makkelijk registreren.

Het account kan gebruikt worden om startpagina’s aan te maken op de startpagina website. U kunt per thema een startpagina samenstellen. Op deze wijze kunnen er ook vooral links die daadwerkelijk relevant zijn geplaatst worden. Tevens zijn er widgets die u kunt plaatsen op de startpagina’s. Zoals een nieuwsblokje dat u kunt toevoegen aan de diverse dochterpagina’s.

Ook is het mogelijk om een weerkaartje op 1 of meer startpagina’s te plaatsen. Het is prima mogelijk om extra inkomsten met een startpagina website te genereren. Het is uiterst eenvoudig om inkomsten te genereren met de verkoop van links. Daarnaast kunt u banners plaatsen op de startpagina website. Op deze wijze kunt u extra inkomsten genereren. Het plaatsen van Google Adsense is geen enkel probleem. Tevens is er de mogelijkheid om affiliate links toe te voegen.

Wanneer u dat wilt kan de installatie binnen enkele minuten zijn gedaan. Er zijn slechts drie schermen waaruit de installatie bestaat. De globale gegevens van de website vult u in in het eerste scherm waaruit de installatie bestaat. Het 2e scherm van het installatiescript wordt gebruikt voor het invoeren van de gegevens van de database verbinding. En tenslotte wordt het 3e scherm gebruikt om een beheeraccount aan te maken. Daarbij geeft u de gewenste gebruikersnaam en het gewenste password op.
Free Web Hosting