Een eigen affiliate marketing internetwinkel starten

Affiliate marketing biedt een goede mogelijkheid om online extra inkomen te genereren. Affiliate marketing heeft u de gelegenheid om geld te verdienen zonder dat u eigen producten hoeft samen te stellen. U heeft daarvoor een domein, een webhosting pakket en een affiliate script nodig. Het script zal periodiek productfeeds kunnen inladen waarmee het productaanbod automatisch wordt bijgewerkt.

Via de link affiliate shop schaft u gemakkelijk een script aan voor affiliate marketing. U kunt via deze pagina direct de webhosting en de domeinnaam aanvragen. Indien u hosting en een domeinnaam samen met het script koopt, wordt het script direct voor u op het hostingpakket geplaatst. Zelf hoeft u de installatie dan niet meer uit te voeren.

Verder is het wel noodzakelijk dat u zich bij een affiliate netwerk aanmeldt. Via een dergelijk affiliate netwerk kunnen de benodigde productfeeds worden gegenereerd. U ontvangt een geldbedrag in uw account wanneer er via uw website vermelding een sale wordt gerealiseerd.

Banners zijn eveneens eenvoudig toe te voegen aan de site. Binnen verschillende bannerruimten kunt u banners plaatsen. U kunt de beheeromgeving gebruiken om banners te plaatsen binnen uw webshop. Wilt u andere aanpassingen doen binnen uw webshop, dan gebruikt u hier tevens het beheerpaneel voor.
Free Web Hosting