Portaalsite opzetten info

Van startpagina’s maakt men nog altijd gebruik. Up to date content is belangrijk. Wat men dikwijls over het hoofd ziet, is dat ook de broncode van de portaalsite frequent een update dient te krijgen.

Her en der is er een goed script te vinden. De verwijzing in het artikel Eigen startpagina kunt u bijvoorbeeld volgen om zo een script te vinden. Het gaat om een betaalbaar PHP script dat gemakkelijk te installeren is. Voor het webhosting pakket en het domein dient u ieder jaar te betalen. Het installatie script wordt gestart bij het eerste bezoek aan uw nieuwe startpagina website.

Zelf een dergelijke website starten is een uitstekend idee. In eerste instantie heeft u webhosting en een eigen domein nodig. In het geval dat u meteen aan de slag wilt, is het raadzaam om een startpagina script te kopen. De functies die nodig zijn voor een eigen startpagina beginnen, zitten in zo een script. Het is dan niet meer nodig om zelf een PHP script te schrijven.

U kunt op een eenvoudige manier een extra inkomen met het startpagina script realiseren. Met het startpaginascript heeft u de optie om links op uw website te verkopen. Iemand die een link aanmeldt, kan daarbij de gewenste dochterpagina en de gewenste categorie kiezen.

Kennis van HTML is van uw kant niet nodig. Op deze manier is het gemakkelijk om een eigen startpagina website te maken. Op deze verstandige kunt u snel uw eigen startpagina website hebben. Het installeren van het startpagina script is door de aanbieder gemakkelijk gemaakt. De aanbieder heeft op de website de stappen voor de installatie staan. Het pakket is zodoende erg snel aan de praat te krijgen.
Free Web Hosting