Een eigen marktplaats maken

U kunt een eigen advertentie website in elkaar zetten en daarmee geld verdienen. Het opzetten van zo een website kunt u vanaf uw huis of kantoor doen. Een PHP script waarmee dat gemakkelijk te doen is, is voor weinig geld al aan te schaffen. Vanaf elke plek op de wereld kan het beheer van deze marktplaats website worden gedaan.

Op advertentie website leest u meer over het beginnen van een advertentie website. Het gebruiken van een speciaal daarvoor ontworpen PHP script is verstandig. Het script biedt de mogelijkheid om simpele wijze aanpassingen door te voeren op uw website.

De inloggegevens van de beheeromgeving mag u gedurende de installatie zelf kiezen. Koopt u een reeds bestaand advertentie script, dan valt de noodzaak voor zelf programmeren weg. Zo een script bevat vaak al de mogelijkheden die u zoekt.

Voor het gebruik het script is geen enkele kennis van HTML vereist. Ook de installatie kan met weinig technische kennis worden uitgevoerd. Vanaf de site van de aanbieder kunt u de handleiding voor het installeren downloaden. De ontwikkelaar kan u helpen bij het installeren wanneer u er met de handleiding niet uitkomt. Na de installatie kunt u beheerderstaken uitvoeren met behulp van uw beheerdersaccount.

Hoeveel foto’s er maximaal aan een advertentie toegevoegd kunnen worden, kunt u instellen in de beheeromgeving. Het is mogelijk om het aantal foto’s hoog te zetten of in te perken. Vanzelfsprekend hangt dit af van de beschikbare ruimte op uw webhosting. Het is heel gemakkelijk voor iemand om zich op uw marktplaats website aan te melden. Dit is via een aanmeldformulier op uw website te doen. De bezoeker krijgt een melding te zien wanneer hij gegevens invult die niet kloppen.
Free Web Hosting