Gemakkelijk een uitgebreide portaalwebsite bouwen

Zou u graag uw eigen startpagina website opzetten? Zonder HTML kennis is het eenvoudig op te zetten met een bepaald script. Het is niet noodzakelijk om zelf een script hiervoor te laten bouwen. Graag vertel ik u verderop meer over het PHP script.

U kunt inkomsten genereren met uw website met behulp van affiliate banners, die op diverse locaties geplaatst kunnen worden. Een andere manier van extra inkomsten genereren is met de verkoop van backlinks te realiseren. De betaling vindt daarbij online plaats.

U krijgt met het script een beheerpaneel waarmee de website eenvoudig aan te passen is. Zo kunt u de kleurstelling van de website eenvoudig aanpassen via het beheerpaneel. Via de beheeromgeving kunt u tevens banners aan uw site toevoegen. Met een daarvoor bedoeld PHP script kunt u gemakkelijk een eigen startpagina website realiseren. Meer informatie daarover is te vinden op adsense website.

U kunt precies zien hoe vaak er op iedere backlink is geklikt. U kunt per website dus zien hoe goed deze wordt bezocht. U kunt van iedere rubriek op de dochterpagina’s de positie bepalen.

Zelfs iemand zonder verstand van zaken kan het installatieproces eenvoudig doorlopen. U mag zelf een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen voor het beheer van de website. Een hogere positie in de zoekmachines is op diverse wijzen te realiseren. Meestal gaat het daarbij om het verkrijgen van meer links naar uw website. Een backlink kan als een aanbeveling beschouwd worden. Bij iedere link die de zoekmachine tegenkomt, zal er een betere waardering gegeven worden.
Free Web Hosting