Een Eigen Markplaats

Heeft u de juiste tools in huis, dan is een eigen marktplaats starten een fluitje van een cent. Een dergelijk script wordt vaak met PHP geschreven. Daarnaast spreekt men wel van een marktplaats script. Via het beheeromgeving dat na de installatie beschikbaar komt, brengt u simpel een verandering aan op uw marktplaats website. Een adverteerder kan meerdere foto’s aan een nieuwe advertentie toevoegen. Het aantal plaatjes per advertentie kan simpel worden ingesteld. Moet u zuinig doen met uw schijfruimte dan kunt u dit aantal dus enigszins beperken.

Daarbij de categorieën kunt u eenvoudig aanpassen. Lijkt zo een script u wel handig, bekijk dan eens de pagina advertentie website maken. Daar staat een marktplaats script genoemd dat u voor weinig geld reeds kunt aanschaffen. U past daarmee gemakkelijk de kleuren van uw website aan. Daarbij als u niets van de techniek weet, kunt u zo uw website op een gemakkelijke verstandige bewerken.

Een aanpassing op uw website is binnen no time doorgevoerd. U logt in op het beheeromgeving en doet daar de gewenste wijziging. Direct is een aanpassing aan de voorkant van de website te zien. Met behulp van de beheergedeelte kunt u zonder technische kennis alles aanpassen. U kunt een aantal categorieën gebruiken die door het script zelf worden geïnstalleerd. U kunt ervoor kiezen om slechts een aantal categorieën ervan te gebruiken in het geval dat u dat wilt. Een andere optie is het toevoegen van uw eigen rubrieken. Handig als u zich wilt richten op een bepaalde doelgroep. U kunt rubrieken specifiek voor die doelgroep aanmaken. Waarschijnlijk sluiten specifieke kleuren goed bij uw doelgroep aan. U zult het kleurschema erg gemakkelijk kunnen aanpassen naar uw eigen wensen.
Free Web Hosting