Beheer betaalbaar een eigen startpagina website

Er is een handig PHP script op de markt waarmee u gemakkelijk een startpagina website kunt bouwen. Het voordeel van zo een script is dat er geen aparte mappen voor de losse startpagina’s gemaakt hoeven te worden. Er zal een database gebruikt worden om de website inhoud en dus ook de inhoud van de afzonderlijke dochterpagina’s op te slaan. Een centraal blok code zorgt voor het inlezen van de juiste pagina content en voor het versturen van de content naar de browser.

Een script waarbij het op de bovenstaande manier werkt is online aan te schaffen. De links op Eigen Startpagina leiden uiteindelijk naar de website van de aanbieder van dit handige PHP script. U kunt op diverse wijze de betaling voor het script verrichten. Verder ontvangt u een afzonderlijk e-mailbericht waarin de link naar de downloadpagina is opgenomen. Het is mogelijk om op een later moment een nieuwe versie van het script te downloaden.

De instellingen van uw site zijn via het beheerpaneel aan te passen. Het instellen van de prijs van een linkaanmelding kan daar bijvoorbeeld. En het kleurschema van uw voorpagina is daar bijvoorbeeld aan te passen. U kunt in de beheeromgeving ook een scherm voor het beheer van gebruikers vinden. Zowel Belgische als Nederlandse bezoekers kunnen gemakkelijk betalen op deze manier. Is er door iemand een link geplaatst op uw website? Het is dan mogelijk om contact met de persoon op te nemen en nog meer links te verkopen.
Free Web Hosting