Een moderne portaalsite beginnen

Een startpagina website bestaat uit een aantal dochterpagina’s. Omdat iedere startpagina een eigen subdomein heeft, kan een bezoeker met de browser naar een specifieke startpagina toe gaan. De PHP code van het script kijkt welke dochterpagina wordt aangevraagd en haalt de juiste content op. Zo zal de browser de corresponderende startpagina tonen aan de bezoeker. Zelf programmeren is dus absoluut niet noodzakelijk. Een kant en klaar startpaginascript is betaalbaar te verkrijgen. Het systeem installeren is niet moeilijk. Men heeft het inlogsysteem daarnaast zo veilig mogelijk gemaakt.

Met een startpagina script zal het beheer van uw website simpel te doen zijn. Het idee is dat u het startpagina script plaatst op uw webruimte. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. Het PHP script weet zo welke inhoud moet worden teruggestuurd naar de browser. Dit zorgt ervoor dat de bezoeker de corresponderende startpagina in zijn venster krijgt. Met een al bestaand script hoeft u niet meer zelf een script te ontwikkelen. Het artikel Het maken van uw eigen startpagina website kunt u lezen op het moment dat u wel nieuwsgierig bent naar zo een script. U kunt daarmee een grote hoeveelheid tijd besparen. U kunt direct beginnen met content op de website aanmaken.

Het startpagina script is zo opgezet dat gebruikersinvoer wordt gecontroleerd. Voor mensen met kwade intenties is het zo lastiger om schade te doen aan de website. Dit is wel belangrijk aangezien het om een systeem gaat waarop meerdere gebruikers zich kunnen aanmelden.
Free Web Hosting