Houd uw favoriete sites online eenvoudig bij

Een link category is heel eenvoudig samen te stellen online. Sterker nog, u kunt zelfs een webportaal samenstellen met een categorisering per thema. Uw favoriete links voegt u toe in de verschillende rubrieken die per startpagina zijn aangemaakt. U kunt per deelthema een rubriek aanmaken op de verschillende dochterpagina’s.

Zou u graag meer willen lezen over het PHP script waarmee een startpagina site te maken is? Meer informatie over dit handige PHP script is op de pagina startpagina script te vinden. Er is daar ook een link te vinden naar de site van de ontwikkelaar van deze krachtige tool. Deze simpel te gebruiken tool om uw eigen website in te richten, is daar ook te downloaden. U vindt op die site ook instructies voor de installatie en het gebruik van de software. Ook zonder technische achtergrond is het zo mogelijk om op een makkelijke manier uw eigen startpagina website in elkaar te zetten. Een eigen startpagina kan helemaal naar eigen wens worden samengesteld.

Binnen de startpagina kunnen bookmarks worden toegevoegd. De dochterpagina’s kunt u naar eigen inzicht wijzigen. Met uw eigen website is het verder mogelijk om een passief inkomen te generen. U kunt de bestanden van het script makkelijk kopiëren naar uw webhosting omgeving. Het installatieproces kan direct na het overzetten van de files geactiveerd worden. Binnen dat installatieprogramma kunt u de gegevens voor uw eigen website invoeren. U kunt een passende titel bedenken voor uw website, die u tijdens het installeren kunt invullen. Ook de belangrijkste gegevens voor de zoekmachines zijn eenvoudig in te voeren via het installatieproces.

Links verkopen via de website gaat uiterst makkelijk. Iemand die een link aanmeldt, kan online voor de link betalen. Een aangemelde link wordt meteen geplaatst na de betaling. Er kunnen verschillende tarieven gehanteerd worden voor een link op de voorpagina en een link op een reguliere dochterpagina.
Free Web Hosting