Nieuwe startpagina maken

Een startpaginascript kan u helpen bij het opstellen van een online link catalogus. Bij een hoop websites kunt u gratis een eigen startpagina oprichten. Uw startpagina moet wel zo nu en dan bijgewerkt worden. Door regelmatig dode links te verwijderen, houdt u de startpagina schoon. Plaats zo nu en dan wat nieuwe links.

Elk thema dat u kunt bedenken kan een eigen dochterpagina krijgen. Op de dochterpagina kan met behulp van rubrieken een indeling in deelonderwerpen gemaakt. Bijvoorbeeld een pagina over Azië kan per land een rubriek hebben.

Soms worden er op uw nieuwe startpagina advertenties weergegeven. Tegen betaling van een klein bedrag kunt u ze laten verwijderen van uw pagina. In principe is het laten verwijderen van de advertenties niet nodig. Uiteindelijk is het aan uzelf of u ze weg laat halen. Wilt u met uw startpagina enig onderscheid maken, plaats naast links dan ook wat videomateriaal en informatieve teksten. In CMS voor de website vindt u meer van dergelijke tips.

De meeste paginabeheerders zetten immers alleen maar links op hun startpagina. Nog meer voordeel heeft u wanneer u zelf een startpagina website begint. U heeft dan de volledige website in uw beheer. Dit geeft u een stuk zekerheid. Bij andermans website weet u immers niet hoe lang een startpagina blijft bestaan.
Free Web Hosting