Startpagina script informatie

Zodra u een eigen startpagina heeft, zijn er een aantal mogelijkheden voor u. Een startpagina is handig om uw favoriete websites op te slaan. U kunt het inzetten als marketinginstrument voor uw eigen website. Ook is het mogelijk om geld met uw startpagina te verdienen. Er zijn verschillende websites waar u kosteloos een startpagina maakt.

U kunt zich bij een aantal startpagina websites registreren. Hierna krijgt u toegang tot een controlepaneel waar u een startpagina kunt bouwen. Bij een aantal websites moet u eerst op een bevestigingslink klikken. Deze ontvangt u dan per e-mail. Vul daarom een geldig e-mailadres in.

Het is ook mogelijk dat u zelf een startpagina website wilt opzetten. Wat hiervoor nodig is, is een startpaginascript. Op de pagina Wat is een startpagina script? staat meer informatie over startpaginascripts. Het installeren van een dergelijk script is vaak zo gepiept. Er zitten niet veel kosten aan verbonden.

De werking van het script is bij veel scripts ongeveer hetzelfde. Eerst maakt u voor verschillende deelonderwerpen een categorie aan waaronder de links worden verdeeld. Een categorie kunt u soms naast links ook voorzien van afbeeldingen en informatieve teksten. Via een formulier kunnen bezoekers een link suggereren waarna u mag besluiten of u deze plaatst.
Free Web Hosting