FBME Bank Tanzania

Voor de Federal Bank of the Middle East zijn het zware tijden. De bank is gevestigd in Tanzania en Cyprus. De bank staat sinds juli 2014 onder bewind. De bank heeft veel activiteiten gestaakt en sommige bedrijfsonderdelen zijn gesloten. Met een dagelijks limiet is het voor klanten mogelijk geld op te nemen.

Uit een rapport blijkt dat de screening door FBME slecht is en daardoor dubieuze klanten worden aangetrokken. Denk aan het steunen van terroristische organisaties door de slechte screening door FBME Bank. Dit was voor de centrale banken van Tanzania en Cyprus reden om FBME onder bewind te plaatsen.

Steeds meer klanten willen dan ook hun spaargeld die bij FBME Bank staat opnemen. Er is een grote kans dat FBME Bank hierdoor helemaal de deuren kan sluiten. Daarnaast is de klantenservice niet op de hoogte van de regelgeving.

Op de website US authorities sleepwalked into shuttering FBME kunt u meer lezen over de problemen bij FBME Bank. Mocht u zelf klanten zijn bij FBME Bank dan geeft het artikel tips over mogelijke vervolgstappen.
Free Web Hosting