Een nieuwe startpagina samenstellen

U zult een Nederlandse startpagina via de zoekmachines snel gevonden hebben. Het betreft dan ook een typisch Nederlandse uitvinding. Ten opzichte van de link directories hebben startpagina’s een eigen opzet. Uiteindelijk was startpagina.nl de eerste met de indeling in dochterpagina’s en rubrieken op de dochterpagina’s.

U kunt startpagina’s prima gebruiken voor linkbuilding. Er is nog altijd een groot aantal startpagina websites waar u probleemloos uw eigen startpagina samenstelt. Zo wordt het mogelijk om wat links naar uw website te bouwen, zonder dat u daarvoor geld hoef te betalen. Zou u zelf graag een startpagina website willen hebben, dan is daarvoor een zogeheten startpaginascript in te zetten. Wat ervoor nodig is, is een startpaginascript, webruimte en een geregistreerde domeinnaam. Het artikel goede startpagina vertelt u meer over een startpaginascript kopen. U kunt met het startpaginascript links verkopen. De links worden geplaatst op de dochterpagina die de bezoeker heeft gekozen.

Een eigen startpagina maken is voor de gebruikers heel makkelijk. Een account registreren kan met behulp van het registratieformulier.. Bestaande startpagina’s kunnen worden gewijzigd. Gebruikers kunnen alleen hun eigen startpagina’s aanpassen. Heeft u de rechten om de volledige website aan te passne, dan kunt u wel elke startpagina aanpassen die u wilt.

Allereerst zet u de bronbestanden van het startpaginascript over naar de webruimte. Voert u in de adresbalk van uw browser de URL van uw website in, dan start het installatiescript. En voert enkele belangrijke gegevens in. Zo kunt u zelf beslissen wat uw inloggegevens zullen zijn. U kunt direct aan de slag met het toevoegen van dochterpagina’s en links na de installatie. De kleuren van individuele dochterpagina’s en rubrieken kunt u ook aanpassen.
Free Web Hosting