Maak je eigen startpagina

U kunt verschillende kanten op met een eigen dochterpagina op een startpagina website. In eerste instantie kan de startpagina een weergave zijn van uw persoonlijke favorieten. Websites van uzelf kunt u er gemakkelijk mee promoten. Ook is het mogelijk om geld met uw startpagina te verdienen. Het aanmaken van een startpagina kan op diverse sites. Het is gratis.

Aanmaken van een startpagina kan door u bij een dergelijke website te registreren. Het bouwen van de startpagina gebeurt in een speciaal controlepaneel waar u na registratie toegang toe krijgt. Een extra stap bij het registreren is soms dat u een e-mail moet bevestigen. Om die reden is het belangrijk dat u een werkend e-mailadres invoert.

Wellicht is het voor u interessant om uw eigen startpagina website te beheren. Hiervoor is een zogeheten startpagina script nodig. Op de pagina Startpagina script staat meer informatie over startpaginascripts. Het installeren van een dergelijk script is vaak zo gepiept. Het hoeft niet veel te kosten.

Veel startpagina scripts hebben ongeveer dezelfde werking. Eerst maakt u voor verschillende deelonderwerpen een categorie aan waaronder de links worden verdeeld. Sommige startpagina websites bieden u de mogelijkheid om ook tekst en afbeeldingen in uw rubrieken te plaatsen. Via een formulier kunnen bezoekers een link suggereren waarna u mag besluiten of u deze plaatst.
Free Web Hosting