Beheer Je Eigen Advertentiewebsite

Heeft u de beschikking over een marktplaats script, dan is het starten van een eigen marktplaats goed te doen. Gebruikt u een marktplaats script dan komt er een beheergedeelte beschikbaar. Veranderingen kunt u met behulp van de beheerpaneel eenvoudig aanbrengen. Met behulp van de speciale beheergedeelte kunt u bijvoorbeeld een betaalde rubriek aan de website toevoegen. Tevens een kleur is zo gemakkelijk aan te passen.

Het installeren van het advertentie script is binnen een handomdraai gedaan. Binnen enkele stappen heeft u een kant en klare advertentie website. Het is voor adverteerders mogelijk om hun spullen via uw website te koop aan te bieden. Via het artikel marktplaats PHP script kunt u meer informatie over dit script krijgen. Op uw webhosting pakket installeert u het script in drie makkelijke stappen.

Ook vertellen we hier graag meer over dit marktplaats script. Met behulp van een veilig inlogsysteem gebouwd in PHP logt u in op het beheerpaneel. Ingevoerde waarden worden op geldigheid gecontroleerd. Zo geeft u hackers en dergelijke geen kans. Een blokje met de laatst bezochte advertenties is constant in beeld bij de bezoeker. Op deze slimme kan men een eerder bezochte advertentie opnieuw bekijken. Middels de beheergedeelte kunt u het maximum aantal foto’s per advertentie makkelijk instellen. Het uiterlijk van uw website kunt u eenvoudig veranderen. Met een aanmeldformulier is er makkelijk een nieuwe gebruiker aan te maken. Een gebruikersaccount maakt het mogelijk om een nieuwe advertentie aan te maken.

Ziet de bezoeker een object dat hij graag zou hebben, dan kan hij een reactieformulier invullen dat bij de advertentie wordt getoond. Wat hij invult wordt na het versturen per e-mail verzonden naar de adverteerder. Vervolgens kan er e-mailcontact plaatsvinden en tot een afspraak gekomen worden. De mogelijkheid om per pagina de meta gegevens in te stellen is daarbij aanwezig. Het gevolg daarvan is een betere positie in de zoekmachines. Een link tussen de zoekwoorden en uw website wordt door Google zo op de juiste manier gelegd.
Free Web Hosting