Een moderne marktplaats bouwen

Staat het beginnen van een advertentie website op uw planning? Een eigen marktplaats website kan eenvoudig worden beheerd. Om een zakcentje met uw marktplaats site te verdienen bijvoorbeeld. Er zijn een aantal extra mogelijkheden die u bij het plaatsen van een eigen advertentie kunt aanbieden. U kunt ook met banners de website winstgevend maken. Via een feed zijn ook affiliate producten in te laden die binnen een gewone advertentie kunnen worden aangeboden. Elke nacht kunt u de feed opnieuw inlezen en het productaanbod actueel houden. Per product dat u verkoopt ontvangt u een commissie.

U kunt zowel een eenvoudige als een uitgebreide marktplaats website starten met het script dat in dit artikel staat genoemd. Over een CMS programma waarmee u de volledige website kunt beheren, kan meer worden gelezen op Een eigen advertentie site runnen. U kunt ook producten van derden via uw website aanbieden door middel van affiliate marketing. Het is mogelijk om verschillende formaten van een affiliate feed in te lezen. U kunt producten van andere partijen aanbieden met de site.

Het meeste ontwikkelwerk zal met een PHP script dat u direct kunt downloaden, al gedaan zijn. Uw eigen advertentie website kunt u vandaag nog realiseren. Er is dus geen enkele noodzaak om te wachten met het bouwen aan uw eigen marktplaats website. U kunt zo binnen zeer korte tijd uw eigen marktplaats hebben, als u dat graag zou willen.
Free Web Hosting