Een advertentie site bouwen

Men kan uitgebreide mogelijkheden in het script hebben ingebouwd. Daarbij kunt u doorgaans ook verdienen aan de zogeheten topadvertentie. Een topadvertentie blijft voor een bepaalde periode bovenaan het overzicht van de advertenties staan. De opties voor de topadvertentie zijn volledig naar eigen inzicht aan te passen.

Het script biedt de mogelijkheid om per rubriek de zoekwoorden en een beschrijving voor de zoekmachines door te geven. U zult de invoervelden voor de metagegevens vrij eenvoudig in de beheeromgeving kunnen vinden. Bezoek de pagina marktplaats script voor meer informatie over het script. Het is niet noodzakelijk om te weten hoe dit technisch werkt.

Via het registratieformulier kan een nieuwe adverteerder zich vrij makkelijk aanmelden op uw advertentie website. Het account wordt na het invullen van dit aanmeldformulier aangemaakt. Men kan het account gebruiken om nieuwe advertenties te plaatsen en bestaande advertenties te wijzigen. Het is daarbij mogelijk om geld te verdienen aan de extra opties die u bij het plaatsen van een nieuwe advertentie kunt aanbieden.

Men kan op een advertentie reageren via een speciaal daarvoor bedoeld reactieformulier. Vanaf elke advertentie is het heel gemakkelijk om dit formulier naar de voorgrond te halen. Het script zal proberen om spam zoveel mogelijk tegen te houden. Men kan ook advertenties melden wanneer men oplichting of fraude vermoed.

Ook is het bieden op advertenties met behulp van het advertentie script mogelijk. Of er geboden mag worden, mag een adverteerder zelf kiezen. Wanneer er een bod wordt geplaatst, ontvangt de adverteerder een e-mail. Bij de advertentie zijn de laatste biedingen te zien. De adverteerder kan via een formulier eenvoudig contact opnemen met iedere persoon die een bod heeft uitgebracht. Ook kan een bod eenvoudig weer worden ingetrokken. Zowel degene die het bod heeft uitgebracht als de adverteerder kunnen het bod verwijderen.
Free Web Hosting