Responsive marktplaats bouwen

U kunt een eigen marktplaats website inzetten om extra geld te verdienen online. U heeft snel een eigen marktplaats in de lucht met behulp van een kant en klaar advertentie s script. Via de website van de ontwikkelaar van een advertentie script is zo een script direct online aan te schaffen. Meer informatie kunt u krijgen via de pagina eigen marktplaats. Een advertentiewebsite beginnen kan op deze wijze ook heel snel, zonder dat u een technische achtergrond hoeft te hebben.

Het is daarbij per categorie mogelijk om de meta gegevens voor de zoekmachines in te vullen. Dit komt de positionering in de zoekresultaten van Google ten goede. Ook het overzicht met de advertenties kunt u zo eenvoudig in een bepaalde vormgeving gieten. Dat betekent dat u zelf kunt bepalen waar er banners binnen het overzicht tussen de advertenties door worden getoond.

Het maximaal aantal foto’s dat kan worden getoond bij een advertentie, kunt u in het beheerpaneel heel eenvoudig wijzigen. U kunt zo het maximum aantal foto’s per advertentie afstemmen op de beschikbare ruimte op de webserver. Ook of iemand ingelogd dient te zijn om te mogen reageren, kunt u via de beheeromgeving uiterst eenvoudig instellen.

Een ingelogde gebruiker ziet constant een blokje in beeld met daarin de meest recent bekeken advertenties. Met behulp hiervan kan men heel gemakkelijk de laatst bekeken advertenties opnieuw inzien. Een adverteerder kan ervoor kiezen om zowel een website URL als een telefoonnummer te tonen bij een advertentie. Ook kan er met behulp van een reactieformulier worden gereageerd op een advertentie. Er zijn dus genoeg manieren om een reactie op een advertentie in te sturen.
Free Web Hosting