Makkelijk je marktplaats maken

U hoeft niets van de techniek te weten om met het script te kunnen werken. Het installeren is zonder al te veel kennis te doen. U kunt de handleidingen voor de installatie op de site van de ontwikkelaar vinden. Het is ook mogelijk om vanuit de aanbieder nadere ondersteuning te krijgen. U kunt beheertaken met uw account uitvoeren nadat de installatie is voltooid.

Meer over het tot uw beschikking krijgen van een marktplaats website leest u in Maak uw eigen advertentie website. Een advertentie script daarvoor gebruiken is een slim idee. Op een simpele wijze kunnen met een advertentie script wijzigingen aan uw marktplaats website worden doorgevoerd.

Tijdens het installeren heeft u de mogelijkheid om zelf de inloggegevens van uw beheeraccount te kiezen. Het grote voordeel van een kant en klaar script is dat u zelf geen advertentie script meer hoeft te bouwen. De functionaliteiten zijn al voor u gemaakt.

Het registreren als adverteerder is heel gemakkelijk te doen op uw advertentie website. Op uw website bevindt zich een registratieformulier waarmee men een account kan aanmaken. Er zal een melding worden weergegeven op de website wanneer er ongeldige gegevens in het formulier worden ingevuld.

In de beheeromgeving kunt u per rubriek de belangrijkste zoekwoorden instellen. Zaken als zoekmachineoptimalisatie zijn al voor u geregeld.

Met behulp van een betaalkoppeling kunnen er eenvoudig online betalingen worden verricht. Tevens kunt u per aanvullende mogelijkheid bij een nieuwe advertentie plaatsen een afzonderlijk bedrag rekenen.
Free Web Hosting