Beheer professioneel een eigen startpagina website

Een startpagina website is vrij eenvoudig in te zetten wanneer u affiliate marketing wilt doen met behulp van uw eigen website. Het toevoegen van een affiliate link werkt hetzelfde als een gewone link aan uw website toevoegen. Het zelf bouwen van een dergelijk script is niet nodig en dat is een groot voordeel. U plaatst ook binnen een handomdraai een affiliate banner op uw startpagina websiteBent u benieuwd naar de mogelijkheden die u heeft voor het bouwen van een eigen startpagina website? Hier vindt u de informatie die daarvoor nodig is. Het is met een PHP script relatief gemakkelijk te realiseren. Met het script kunt u via de beheeromgeving een nieuwe startpagina aanmaken. Ook de instellingen van uw startpagina website kunnen na het inloggen worden aangepast.

Voor het bouwen van een startpagina website kan een speciaal CMS pakket gebruikt worden. Het toevoegen van aparte mappen voor iedere folder aan uw webhosting pakket is geenszins nodig. Als u wilt kunt u het registratieformulier voor nieuwe paginabeheerders openbaar maken.

Het script is op meerdere manieren in te zetten. U hoeft geen aparte folders voor de verschillende dochterpagina’s van uw website aan te maken. Het script handelt dit allemaal voor u af. Er is recent een script ontwikkeld waarmee het maken van een startpagina site heel makkelijk kan. U kunt er meer over lezen op Maak betaalbaar een uitgebreide portaalwebsite. Men heeft bij de ontwikkeling van het script gebruikgemaakt van de scripttaal PHP. Het draaien van PHP scripts zal bijna nergens een probleem zijn.

U plaatst de bronbestanden in eerste instantie op uw webhostingpakket. Het installatie script wordt tijdens uw eerste bezoek aan uw nieuwe website aangeroepen. De belangrijkste gegevens voor uw site geeft u tijdens de installatie op. Tevens geeft u de gegevens voor de databaseverbinding op tijdens het uitvoeren van het installatie script. De database wordt gebruikt voor het opslaan van de content van uw website.

Omdat men zich op uw website kan registreren kan men vrij eenvoudig een eigen startpagina samenstellen. Voor losse dochterpagina’s hoeft geen folder op de webhosting te worden aangemaakt. Er is een centraal bestand dat elke request afvangt. Er wordt gekeken welke dochterpagina wordt aangevraagd. Ook het aanbrengen van wijzigingen aan de voorpagina is met het script te doen. Het aantal kolommen waaruit een nieuwe startpagina dient te bestaan, kan bij het aanmaken van de startpagina worden geselecteerd. Met de muis kunt u rubrieken naar hun gewenste positie slepen.
Free Web Hosting