Startpagina website samenstellen info

Daarnaast krijgt iedere startpagina een eigen subdomein toegewezen. De bezoeker kan een specifieke startpagina op deze wijze gemakkelijk opvragen. De aanvraag koppelen met de correcte dochterpagina, dat doet het startpagina script voor u. Zo krijgt de bezoeker de startpagina te zien die bij het subdomein hoort. Koopt u een kant en klaar startpaginascript, dan hoeft u zelf niet meer te programmeren. Een dergelijk script is voor amper geld al aan te schaffen. Het kost niet veel moeite om het startpaginascript aan de praat te krijgen. Men heeft het inlogsysteem daarnaast zo veilig mogelijk gemaakt.

Het beheer wordt door het startpagina script gemakkelijk gemaakt. U dient het startpaginascript te installeren op uw webhosting pakket. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. De PHP code zorgt ervoor dat de correcte inhoud naar de browser van de bezoeker wordt teruggezonden. De bezoeker zal de inhoud van de corresponderende startpagina zien. Het beginnen van een eigen startpagina website is bovendien voor u zonder veel moeite te doen. Wanneer u meer informatie zou willen hebben over een startpagina script, dan verwijs ik u naar Uw moderne portaalsite samenstellen. De startpagina website heeft diverse dochterpagina’s die zijn ingedeeld naar onderwerp. Met behulp van de rubrieken die op iedere dochterpagina zullen bestaan kan dit weer worden ingedeeld in deelonderwerpen.

In feite is een startpagina script een tool waarmee het beheer van uw startpagina wordt vereenvoudigd. Het script dient op uw webhosting pakket geplaatst te worden. Bij ieder bezoek aan de site zal de server de PHP code van het script uitvoeren. De juiste pagina inhoud wordt opgezocht in de database en naar de browser verstuurd.
Free Web Hosting