Wilt u een eigen advertentiewebsite runnen?

Voor het bouwen van een werkende advertentiewebsite kan gebruik gemaakt worden van de scripttaal PHP. Natuurlijk is het mogelijk om met voldoende kennis zelf iets te programmeren in PHP. Een andere opties is het aanschaffen van een kant en klaar marktplaats CMS script.

Met het aanschaffen van een script dat reeds op de markt is, bespaart u flink wat tijd. U hoeft immers zelf geen tijd meer te besteden aan het bouwen van een script. Ook wanneer u het door een programmeur laat bouwen, kost dit tijd en geld. Een ander voordeel van een reeds bestaand PHP script is dat er een duidelijk aanspreekpunt is wanneer er iets mis is.

Staat u er voor open om zo een script te kopen? De pagina Responsive advertentie website bouwen kan u verder helpen. Als u de links volgt, komt u op de website van de aanbieder van het PHP script. Betaling geschiedt meteen online. Zodra u heeft betaald, krijgt u direct toegang tot de downloadpagina. Er zal verder een e-mail naar u worden gestuurd waarin de download link staat. Is het later nodig dat u het script opnieuw downloadt, dan kan dat via de link in de e-mail.

Op deze wijze blijft u toegang houden tot nieuwe versies. Als u de bestanden heeft uitgepakt, plaatst u ze op de server. Het aanmaken van een database is noodzakelijk om het script te kunnen gebruiken. Het is gebruikelijk dat er voor de nieuw website een afzonderlijke database wordt toegevoegd aan het systeem.

Tijdens de installatie van het script kunt u de belangrijkste gegevens voor de nieuwe advertentie website invoeren. U kunt in het 2e scherm de gegevens voor de databaseverbinding invullen. U mag in het derde scherm een gebruikersnaam en een wachtwoord kiezen om in te loggen op de beheeromgeving.
Free Web Hosting