Wat is een startpagina script?

Een eigen startpagina kan een grote aanwinst zijn op uw marketingactiviteiten. Bij het gros van de websites is het aanmaken van een startpagina gratis. Uw startpagina krijgt op de website vaak een eigen subdomein.

U kunt rubrieken aanmaken op uw eigen dochterpagina. In deze rubrieken worden de links naar waardevolle websites geplaatst. Sommige websites staan ook toe dat u een korte tekst of een afbeelding plaatst in de rubrieken.

De startpagina kunt u inzetten om uw andere websites meer bekendheid te geven. U kunt met een startpagina ook geld verdienen. Een optie is om affiliate links weer te geven op uw startpagina. Google Adsense is een andere mogelijkheid. Er zijn ook mensen die geld willen betalen voor een link vanuit uw startpagina naar hun site.

Over startpagina’s is online wel wat te vinden. Het artikel Eigen startpagina gaat bijvoorbeeld over het aanmaken van uw eigen startpagina. Die site bevat meer artikelen over startpagina’s.

Is er een website waarop u dolgraag een link naar uw site wilt hebben. Vraagt de websitebeheerder of u een retourlink wilt plaatsen? Maar plaatst u de retourlink liever niet op uw eigen site? U kunt de retourlink ook op een startpagina plaatsen. Een zoekmachine waardeert zulke links vaak ook meer dan 2 sites die een linkruil hebben gedaan.
Free Web Hosting