Bouw uw eigen startpagina

U kunt een startpagina op verschillende manieren inzetten in uw voordeel. Een startpagina aanmaken zal over het algemeen gratis zijn. Voor uw dochterpagina wordt een subdomein gereserveerd bij veel sites.

Het idee is dat u eerst rubrieken maakt op uw startpagina. Binnen de rubrieken kunt u vervolgens links naar gerelateerde sites plaatsen. Soms mogen er ook afbeeldingen en langere teksten aan uw startpagina worden toegevoegd.

De startpagina kunt u inzetten om uw andere websites meer bekendheid te geven. Een startpagina kan ook zorgen voor wat extra inkomsten. Daarvoor kunt u bijvoorbeeld een aantal affiliate links plaatsen op uw dochterpagina. Google Adsense is een andere mogelijkheid. Ook zijn sommige mensen bereid u te betalen wanneer u een link naar hun website plaatst op de startpagina.

Er is over startpagina’s wel wat geschreven online. Onder andere de tekst Eigen startpagina is erover te vinden. Op de website staan nog een aantal andere teksten over startpagina’s.

Wilt u graag een link hebben op een specifieke website? Dient u daarvoor een retourlink te vragen? Plaatst u die liever niet op uw belangrijkste website? Er is niets op tegen om de retourlink gewoon op uw startpagina te plaatsen. Een linkruil waarbij meer dan 2 sites zijn betrokken, is vaak ook beter voor de zoekresultaten.
Free Web Hosting